My Value Officer

Co to je „Půlroční nadechnutí“?

Co to je „Půlroční nadechnutí“?

“Půlroční nadechnutí” (revize) je skvělá věc. Umožní vám v půlce roku se kouknout, jak se dařilo v první části roku oproti vaším finančním plánům a mrknout na výhled do druhého pololetí a zpřesnit si vaše plány a naplánovat investice a jejich financování, nábory, marketingové kampaně a další podnikatelské kroky.

Co se na to kouknout s námi? A jak by to asi probíhalo?

  1. Nejdříve by proběhla analýza účetních a finančních/manažerských podkladů za první pololetí letošního roku. Doptání se na konkrétní byznysové cíle v rámci roku 2023.
  2. Pak by následoval workshop s představením výsledků za první půlku letošního roku a její zhodnocení s ohledem na vaše plánované cíle a benchmark oproti fungování společností ze stejného odvětví.
  3. Na základě analýzy prvního pololetí a workshopu bychom vám připravili detailní forecast na druhou půlku roku.
  4. V případě vašeho zájmu jsme schopni každý měsíc v druhé části roku sledovat, zda svých cílů na rok 2023 postupně dosahujete a jste na správné cestě a pomoci vám s vašimi byznysovými rozhodnutími.

V čem vám „Půlroční nadechnutí“ pomůže?

Zastavení se. „Vykouknutí“ z operativy a vrtulníkový pohled na čísla za půlroku a naplánování druhého spolu s externím partnerem, který má oči po celém trhu, protože finančně řídí desítky malých a středních podniků.

A výsledek? Na základě přijetí sledování forecastu po zbytek roku budete přesněji cílit na vaše cíle a najdete díry ve vašich nákladech a budete schopni rychleji přijímat důležitá byznysová rozhodnutí.

Tip: Půlroční nadechnutí můžete uskutečnit s našimi externími CFO.

Ozvěte se nám

Pojďte s námi domluvit vaše půlroční „zastavení se“ a naplánovat zbytek letošního roku. Stačí zavolat nebo napsat.

„Mojí vizí je pomáhat malým a středním firmám s řízením financí, pomáhat jim růst a být úspěšnými. Řídil jsem finance IKEMu jako její CFO a byl jsem ředitelem Nemocnice Sedlčany. Učím Základy podnikání a Účetnictví na Vysoké Škole Ekonomické v Praze. Působil jsem na seniorních ekonomických pozicích ve skupinách ČSOB a PPF. Jako Auditor mám zkušenosti z konzultační společnosti Ernst & Young, kde jsem se podílel na auditu skupiny ČEZ. Mám vysoce podnikatelského ducha, a to přenáším i do své práce a práce pro naše klienty. Mým úkolem je nyní vytvořit tým seniorních lidí se stejnou vizí a jim takové prostředí, abychom dokázali pomoci co nejvíce našim klientům prosperovat a zářit. Zatím se nám to daří.“

Přejít nahoru