My Value Officer

Buduj firmu, ziskově

Náš CEO Václav Nedvídek byl zase po čase pozván do dalšího podcastu, tentokrát to byl podcast Buduj Značku od Petra Schwanka. My k tomu dodáváme nebuduj jen značku, ale také firmu a to ziskově!

A co se dozvíte, když si podcast poslechnete?

  • Proč je externí finanční řízení ideální právě pro malé a střední firmy?
  • Kdy už nestačí vést účetnictví a rozhodovat intuitivně?
  • Co všechno dělá externí CFO, když přijde do nové firmy?
  • Překrývá se externí finanční řízení s krizovým řízením?
  • Jaké spektrum služeb nabízí My Value Officer?

A pozor. Plete se to. Vy neřídíte finance ve firmě. Vy řídíte celou firmu přes čísla. To je to co děláme. A dá se to tak dělat a přitom nepůsobit jak pitomec, který kouká jenom na čísla, marže, ziskovost, obraty, utilizaci a podobně. Nebojte se toho a ozvěte se nám, stačí zavolat nebo napsat.

Václav Nedvídek profile
Václav Nedvídek, CEO

„Mojí vizí je pomáhat malým a středním firmám s řízením financí, pomáhat jim růst a být úspěšnými. Řídil jsem finance IKEMu jako její CFO a byl jsem ředitelem Nemocnice Sedlčany. Učím Základy podnikání a Účetnictví na Vysoké Škole Ekonomické v Praze. Působil jsem na seniorních ekonomických pozicích ve skupinách ČSOB a PPF. Jako Auditor mám zkušenosti z konzultační společnosti Ernst & Young, kde jsem se podílel na auditu skupiny ČEZ. Mám vysoce podnikatelského ducha, a to přenáším i do své práce a práce pro naše klienty. Mým úkolem je nyní vytvořit tým seniorních lidí se stejnou vizí a jim takové prostředí, abychom dokázali pomoci co nejvíce našim klientům prosperovat a zářit. Zatím se nám to daří.“

Přejít nahoru