My Value Officer

Zhodnoťte úroveň finančního řízení u vás ve firmě

Zhodnoťte úroveň finančního řízení u vás ve firmě

Chcete vědět, jak dobře máte ve firmě nastavené procesy v rámci finančního řízení a jaká je celková úroveň vašeho finančního řízení u vás ve firmě? Pak je náš dotazník právě pro vás! Jeho vyplněním si snadno otestujete, jak na tom vaše firma skutečně je.

Jednotlivé otázky vám navíc poskytnou důležitý přehled o tom, na co je ve finančním řízení potřeba zaměřit se a jak nastavit procesy, tak, aby vám poskytovaly ten správný vhled pro rozhodování o směřování firmy.

Pokud byste od nás chtěli detailnější diagnostiku a plán, jak vaší firmu posunout o úroveň dále, tak se nám ozvěte. Načrtneme si možnosti naší spolupráce a promluvíme si o tom, kde vám můžeme pomoci.

Pokud vás toto téma zajímá více, můžete nám zaslat vaší e-mailovou adresu a my se vám ozveme zpět:


Václav Nedvídek
Václav Nedvídek, CEO

„Mojí vizí je pomáhat malým a středním firmám s řízením financí, pomáhat jim růst a být úspěšnými. Řídil jsem finance IKEMu jako její CFO a byl jsem ředitelem Nemocnice Sedlčany. Učil jsem Základy podnikání a Účetnictví na Vysoké Škole Ekonomické v Praze. Působil jsem na seniorních ekonomických pozicích ve skupinách ČSOB a PPF. Jako Auditor mám zkušenosti z konzultační společnosti Ernst & Young, kde jsem se podílel na auditu skupiny ČEZ. Mám vysoce podnikatelského ducha, a to přenáším i do své práce a práce pro naše klienty. Mým úkolem je nyní vytvořit tým seniorních lidí se stejnou vizí a jim takové prostředí, abychom dokázali pomoci co nejvíce našim klientům prosperovat a zářit. Zatím se nám to daří.“

Přejít nahoru